FicoLogo

Diner menu

Kies van ons à la carte menu, of geniet van een 5-gangen Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).

Vijf gangen Chef’s menu 62
Gemarkeerd met   

Voor

Aardpeer 12   
salade, met uitgebakken mosterd, saus van mierikswortel en majoraan

Makreel 12   
gepekeld, met ponzu, bieslook emulsie, radijs en watermeloen

Steak Tartaar 16
klassiek, met Belper Knolle, ingelegde sjalot, kerrie en cabernet sauvignon azijn 

Paling 18
gerookt, met gebakken brioche, dille en granny smith 

Schol 13   
gevuld met groene kruiden, met prei, vin jaune en waterkers 

Tussen

Asperge 12 
gebakken, met XO, Pecorino, gerookte amandel en tuinkers

Zwezerik 17
krokant gebakken, met artisjok, laurier en merg 

Rode mul 15
geschroeid, met bospeen, eigen jus en duindoornbes

Zeeduivel 14  
van de BBQ, met broccoli, bergamot en olie van limoenblad 

Hoofd

Hoender 27 
rouleau, met pistache, lever, daslook en cantharel

Rog 26
 op de huid gebakken, met champagne beurre blanc, aardappel mousseline en paling 

Groene asperge 18
tartelette, met meiknol, radijs en beurre noissette     

Dessert

 Aardbei 10 
gemarineerd, met Chartreuse, rabarber, steranijs en cassishout 

Magnolia 18
roomijs met soufflé, gekarameliseerde pistache en madeleine  

Citroen 16
mousse met munt, citroensorbet, krokante cornflakes en geblazen suiker 

Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18

Koffieservies 6,5