Diner menu
Kies van ons à la carte menu, of geniet van het Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Gemarkeerd met
Vier gangen Chef’s menu 59
Vijf gangen Chef’s menu 67
Zes gangen Chef’s menu 75
Voor
Prei 10
mozaïek met parels van sambai, crème van mosterd en vichyssoise
Steak Tartaar 16
klassiek met gepekelde eidooier, brioche en ansjovis
Hamachi 15
gepekeld met granny smith, dille, olie van Oost Indisch kers en saus van crème fraîche
Tussen
Coquille 14
gebakken met venkel, saus van dashi, druif en haringkuit
Langoustine 18
geroosterd met pompoen, gepofte paprika, blauwe bes en bisque
Witte Asperge 10 (bij 5 gangen)
schuim van asperge met XO saus, lardo en gerookte amandel
Short rib 18 (bij 6 gangen)
langzaam gegaard met creme van wortel, selderij en rodewijn jus
Hoofd
Hoender 26
op het karkas gegaard met crème van artisjok, eidooier, mais en jus met sereh
Skrei 28
op de huid gebakken, terrine van savooikool en beurre blanc van waterkres
Boekweit 19
tartelette met gekarameliseerde ui, pecannoot, yuzu en saus van vadouvan
Dessert
Zeeuwse bolus 10
met crème van kastanje, bloedsinaasappelsorbet en karamel chocolade
Soufflé 12
tonkaboon met vanille roomijs en millefeuille met vanillecrème
Chocolade 18
puur met kumquat, roomijs van chicorei en geblazen suikerbal
Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (5 soorten) 16
Koffieservies 6,5