FicoLogo

Diner menu

Kies van ons à la carte menu, of geniet van een 5-gangen Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).

Vijf gangen Chef’s menu 59
Gemarkeerd met   

Voor

Spruit 12   
gebakken, met kerrie, kiwi en groene curry

Rund 16
tartaar, met wasabi, brioche en mosterd

Makreel 13   
gebrand met augurk, schuim van mierikswortel en wei

Tussen

Witlof 12
gebakken met Granny Smith, peterseliewortel en Pecorino

Zwezerik 18
krokant met ui, jus naturelle, salade van kool en garam masala

Langoustine 16
geroosterd, met XO, crème van bloemkool en bisque van langoustine

Mossel 13  
gestoofd, met ravioli met vulling van feta, spinazie en prei

Hoofd

Rundersukade 25 
gebraden, met artisjok, meloesui, aardappel en bordelaisesaus

Snoekbaars 24
gebakken op de huid, met kriel, rivierkreeft en saus van vin jaune

Aubergine 18
geroosterd, met miso, bosui, crème van sjalot en king boleet

Dessert

Framboos 10 
sorbet met roomkaas, geroosterde amandel en moerasspirea

Appeltaartje 12
karamel en ijs van crème fraîche

Bloedsinaasappel 16
kardemom, sorbet van yuzu wortel en geblazen suiker

Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18

Koffieservies 5,5