Diner menu
Kies van ons à la carte menu, of geniet van het Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Gemarkeerd met
Vier gangen Chef’s menu 59
Vijf gangen Chef’s menu 67
Zes gangen Chef’s menu 75
Voor
Prei 10
mozaïek met parels van sambai, crème van mosterd en vichyssoise
Steak Tartaar 16
klassiek, met eidooier, oude Utrechtse gracht kaas en bieslook
Tussen
Coquille 14
gebakken met venkel, saus van dashi, druif en haringkuit
Polenta 10 (bij 5 gangen)
met parmezaanse kaas, gepofte maïs, meloes ui en saus van kentjoer
Short rib 18 (bij 6 gangen)
langzaam gegaard met creme van wortel, selderij en rodewijn jus
Hoofd
Eend 29
gebraden met crème van schorseneren, cime di rapa, piccalilly en jus met steranijs
Heilbot 27
al la Meunière met Noordzeekrab, béarnaisesaus, gerookte boter en kriel
Boekweit 19
tartelette met gekarameliseerde ui, pecannoot, yuzu en saus van vadouvan
Dessert
Peren 10
gepocheerd, frangipane, vanillecréme, marigold en perensorbet
Soufflé 12
tonkaboon met gezouten pinda roomijs en éclair met five spice
Chocolade 18
puur, duindoornbes en roomijs van chicorei met geblazen suikerbal
Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (5 soorten) 16
Koffieservies 6,5