Diner menu
Kies van ons à la carte menu, of geniet van een 5-gangen Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Vijf gangen Chef’s menu 62
Gemarkeerd met
Voor
Aardpeer 12
salade, met uitgebakken mosterd, saus van mierikswortel en majoraan
Steak Tartaar 16
klassiek, met zwarte wintertruffel, zee-egel en brioche
Krab 18
salade, met sepia, scheermes, saus van krab en limoen
Kabeljauw 13
zacht gegaard, met schorseneer, beurre noissette, kappertjes en tuinkruiden
Tussen
Kriel 10
gestoofd, met saus op basis van gist, Mimolette en lavas
Iberico Wang 18
gestoofd, met langoustine carpaccio, sherry vinaigrette, meloes ui en zwoerd
Coquille 16
ingelegd, met vinaigrette van dashi, koolrabi, zeewier en haringkuit
Zeeduivel 14
van de BBQ, met gekarameliseerde ui, paddenstoel en peterselie
Hoofd
Eend 29
gebraden, met melkbrood, radicchio, sinaasappel en eendenrillettes
Rog 26
op de huid gebakken, met champagne beurre blanc, aardappel mousseline en paling
Pompoen 18
tartelette, met pompoen XO, bergamot, salie en gember
Dessert
Zuurzak 10
sorbet, met kokos schuim, kaffir, basmati en zwarte olijf
Banaan 18
bananenbrood, met ijs van banaan, rum-karamel, en osetra kaviaar
Vanille 18
mousse, met pure chocolade, vanille-ijs, lievevrouwebedstro, port en geblazen suiker
Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18
Koffieservies 6,5