FicoLogo

Diner menu

Kies van ons à la carte menu, of geniet van een 5-gangen Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).

Vijf gangen Chef’s menu 62
Gemarkeerd met   

Voor

Aardpeer 12   
salade, met uitgebakken mosterd, saus van mierikswortel en majoraan

Steak Tartaar 16
klassiek, met zwarte wintertruffel, zee-egel en brioche 

Krab 18
salade, met sepia, scheermes, saus van krab en limoen 

Kabeljauw 13   
zacht gegaard, met schorseneer, beurre noissette, kappertjes en tuinkruiden

Tussen

Kriel 10
gestoofd, met saus op basis van gist, Mimolette en lavas

Langoustine 18
carpaccio, met gekonfijte Iberico wang, sherry vinaigrette, rode ui en melk 

Coquille 16
ingelegd, met vinaigrette van dashi, koolrabi, zeewier en haringkuit

Zeeduivel 14  
van de BBQ, met gekarameliseerde ui, paddenstoel en peterselie 

Hoofd

Eend 29 
gebraden, met melkbrood, radicchio, sinaasappel en eendenrillettes 

Rog 26
 op de huid gebakken, met champagne beurre blanc, aardappel mousseline en paling 

Pompoen 18
tartelette, met pompoen XO, bergamot, salie en gember  

Dessert

Zuring 10 
ijs van yoghurt, met panna cotta van pastinaak, witte chocolade en hazelnoot

Banaan 18
bananenbrood, met ijs van banaan, rum-karamel, en osetra kaviaar 

Vanille 18
mousse, met pure chocolade, vanille-ijs, lievevrouwebedstro, port en geblazen suiker 

Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18

Koffieservies 6,5