Diner menu

Kies van ons à la carte menu, of geniet van het Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Gemarkeerd met   
Vier gangen Chef’s menu 59
Vijf gangen Chef’s menu 67
Zes gangen Chef’s menu 75

Voor

Aubergine 10   
van de BBQ, roodlof, mosterd, nashi peer en romesco saus 

Steak Tartaar 16
klassiek, met eidooier, oude Utrechtse gracht kaas en bieslook 

Hamachi 15
ceviche, passievrucht, thaise basilicum en gember   

 

Tussen

Kabeljauw 14
rouleau, venkel, saus van dashi, druif en haringkuit 

Maïs 10 (bij 5 gangen)
polenta, saus van kentjoer, ingelegde sjalot, boter en parmezaanse kaas 

Iberico haas 16
gerookt, gepocheerde kreeft, vijg, saus van umebushi en oli van rabarberwortel 

Kalfswang 18 (bij 6 gangen) 
zacht gegaard, époisses, jus van koffie, saus van cepes en fregola 

Hoofd

Entrecote 29    Truffel supplement +4,5 
gebraden, cantharel, gnocchi, salie, braam en borderlaise 

Schol 27  Truffel supplement +4,5 
al la Meunière, mossel, aardappel mousseline en paling

Pompoen 19  Truffel supplement +4,5 
tartelette, praline van pompoenpit, karnemelk en lavas      

Dessert

Framboos 10 
mousse, cheesecake, vijgenblad en cassishout

Soufflé 12
tonkaboon, madeleine, pistache en magnolia roomijs 

Chocolade 18
puur, duindoorn en roomijs van chicorei met geblazen suiker 

Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18

Koffieservies 6,5