Diner menu
Kies van ons à la carte menu, of geniet van het Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Gemarkeerd met
Vier gangen Chef’s menu 59
Vijf gangen Chef’s menu 67
Zes gangen Chef’s menu 75
Voor
Aubergine 10
van de BBQ, roodlof, mosterd, peer en romescosaus
Steak Tartaar 16
klassiek, met eidooier, oude Utrechtse gracht kaas en bieslook
Hamachi 15
ceviche gegaard met passievrucht, Thaise basilicum en pistache
Tussen
Coquille 14
gebakken met venkel, saus van dashi, druif en haringkuit
Polenta 10 (bij 5 gangen)
met parmezaanse kaas, gepofte maïs, meloes ui en saus van kentjoer
Iberico haas 16
gerookt, gepocheerde kreeft, vijg, saus van umebushi en oli van rabarberwortel
Kalfswang 18 (bij 6 gangen)
zacht gegaard met fregola, époisses, schuim van eekhoorntjesbrood en jus van koffie
Hoofd
Entrecote 29 Truffel supplement +4,5
gebraden, cantharel, gnocchi, salie, braam en borderlaise
Griet 27 Truffel supplement +4,5
al la Meunière met Noordzeekrab, béarnaisesaus, gerookte boter en kriel
Pompoen 19 Truffel supplement +4,5
tartelette, praline van pompoenpit, karnemelk en lavas
Dessert
Pruimen 10
gepocheerd met lavendel, frangipane, vanillecréme, cheesecake en pruimensorbet
Soufflé 12
tonkaboon met gezouten pinda roomijs en éclair met five spice
Chocolade 18
puur, duindoornbes en roomijs van chicorei met geblazen suikerbal
Vacherin Mont d´Or 12
met gebakken brioche, gel van zwarte knoflook en roomijs van honing
Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (5 soorten) 16
Koffieservies 6,5