Diner menu
3 gangen keuzemenu € 49
4 gangen keuzemenu € 59
5 gangen keuzemenu € 69
VOORGERECHTEN
Steak Tartaar
bieslook – gepocheerd ei – pommes allumette
Burratacrème v
tomaat – jalapeño – rabarber olie – grapefruit
Hamachi
passievrucht – zoete ui – pomelo – madame jeanette
TUSSENGERECHTEN
Pijlstaart Inktvis
inktvis ‘spaghetti’ – velouté van noordzeekrab – padron peper – sobrasada picante
Groene asperge v
crémeuse van kropsla – ravioli – zuurdesem – vadouvan
Bisque
rode mul – rouille – toast
TUSSENGERECHTEN (bij 5 gangen)
Gnocchi v
xo – gerookte amandel – tuinkers
Kippendij
krokante rijst – wasabi
HOOFDGERECHTEN
Tongschar
tuinerwtjes – mossel – remoulade van knol en ansjovis – saus riesling
Pasteitje v
tuinboon – artisjok – crème de morilles – ‘maggi’ jus
Eendenborst
artisjok – meiknol – lente-ui -jus met banyuls
Ribeye voor 2 personen (400gr) meerprijs 10 p.p.
morillesaus – frites – hollandse kropsla
OPTIONEEL BIJ TE BESTELLEN
Pommes Frites ‘De Goey-Koot’ 6
bearnaise – mosterdzaad
Hollandse Kropsla 6
parmezaan – french dressing
DESSERT
Chocolademousse
honeycomb – karamel
Cothense Kersen
cornflakes – cheesecake
Soufflé (+2)
kwark – pistache
(bereidingstijd ca. 20 min)
Selectie van Kazen (+6)
5 soorten, van Bert Konijn
BIJ DE KOFFIE OF THEE
Warme madeleines met slagroom 5