Diner menu
CHEFSMENU
BBQ Prei
truffel – brioche – burrata – hazelnoot
Snoekbaars
velouté van frisse zuurkool – peer – pittige mosterd – spruit
Gekonfijte Tongschar (bij 5 gangen)
zoute boter – duroc ham – hollandaise
Iberico (bij 6 gangen)
linzen du puy – gerookte knoflook – sinaasappel
Hert
lardo – rode kool – bloedworst – pommes confit – radicchio
Pompoen Cheesecake
basque stijl – vanille – karamel
________________
SPECIALS (inwisselbaar)
Gebakken Coquille +4
mandarijn – iberico guanciale – sherry
Ribeye voor 2 personen +10 p.p.
madeira jus – hollandse kropsla – pommes frites – fico’s french dressing
Beef Wellington voor 2 personen +7,5 p.p.
madeira jus – hollandse kropsla – pommes frites – fico’s french dressing
________________
4 gangen chefsmenu 59
5 gangen chefsmenu 66
6 gangen chefsmenu 72
À LA CARTE
VOOR
Steak Tartaar 16
oude stolwijker kaas – gepocheerd ei – pommes allumette
BBQ Prei 12 v
truffel – brioche – burrata – hazelnoot
Yellowfin Tonijn 15
soja – rettich – zwarte boon – shiitake
________________
TUSSEN
Kwartel 16
trompet de la mor – linzen de puy – sinaasappel – sobrasada
Snoekbaars 16
velouté van frisse zuurkool – peer – pittige mosterd – spruit
Opperdoezer Ronde 12 v
mierikswortel – kruidenboter – waterkers
supplement gerookte paling +5
________________
HOOFD
Rog 26
beurre blanc met Pernod – castelfranco – mossel
supplement truffel +8
Ossenhaas (150 gr) 33
stroganoff saus – champignon – pommes pont neuf
Tortellini 24 v
cèpes – kastanje – sjalot – sherry
Ribeye 30 p.p. voor 2 personen (350 gr)
madeira jus – pommes frites – hollandse kropsla – fico’s french dressing
Beef Wellington 30 p.p. voor 2 personen
madeira jus – pommes frites – hollandse kropsla – fico’s french dressing
Pommes Frites ‘De Goey-Koot’ 6
bearnaise
________________
DESSERT
Pompoen Cheesecake 9
basque stijl – vanille – karamel
Mandarijn 11
roze peper – witte chocolade
Soufflé 9
tonkaboon – kwark – pistache
Selectie van Kazen 15
5 soorten, van Fine Food by Konijn & Red
________________
BIJ DE KOFFIE OF THEE
Gevulde Speculaas 4