Diner menu
Kies van ons à la carte menu, of geniet van het Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Gemarkeerd met
Vier gangen Chef’s menu 59
Vijf gangen Chef’s menu 67
Zes gangen Chef’s menu 75
Voor
Aubergine 10
van de BBQ, roodlof, mosterd, nashi peer en romesco saus
Steak Tartaar 16
klassiek, met eidooier, oude Utrechtse gracht kaas en bieslook
Hamachi 15
ceviche, passievrucht, thaise basilicum en gember
Tussen
Kabeljauw 14
rouleau, venkel, saus van dashi, druif en haringkuit
Maïs 10 (bij 5 gangen)
polenta, saus van kentjoer, ingelegde sjalot, boter en parmezaanse kaas
Iberico haas 16
gerookt, gepocheerde kreeft, vijg, saus van umebushi en oli van rabarberwortel
Kalfswang 18 (bij 6 gangen)
zacht gegaard, époisses, jus van koffie, saus van cepes en fregola
Hoofd
Entrecote 29 Truffel supplement +4,5
gebraden, cantharel, gnocchi, salie, braam en borderlaise
Schol 27 Truffel supplement +4,5
al la Meunière, mossel, aardappel mousseline en paling
Pompoen 19 Truffel supplement +4,5
tartelette, praline van pompoenpit, karnemelk en lavas
Dessert
Framboos 10
mousse, cheesecake, vijgenblad en cassishout
Soufflé 12
tonkaboon, madeleine, pistache en magnolia roomijs
Chocolade 18
puur, duindoorn en roomijs van chicorei met geblazen suiker
Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18
Koffieservies 6,5