Diner menu

Kies van ons à la carte menu, of geniet van het Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Gemarkeerd met   
Vier gangen Chef’s menu 59
Vijf gangen Chef’s menu 67
Zes gangen Chef’s menu 75

Voor

Prei 10   
mozaïek met parels van sambai, crème van mosterd en vichyssoise 

Steak Tartaar 16
klassiek, met eidooier, oude Utrechtse gracht kaas en bieslook 

Tussen

Coquille 14
gebakken met venkel, saus van dashi, druif en haringkuit 

Aardpeer 10 (bij 5 gangen)
met macadamia, crème van Vacherin Mont d’Or en saus van koffie 

Short rib 18 (bij 6 gangen) 
langzaam gegaard met creme van wortel, selderij en rodewijn jus 

Hoofd

Eend 28   
gebraden met crème van schorseneren, cime di rapa, piccalilly en jus met steranijs  

Skrei 28 
op de huid gebakken, terrine van savooikool en beurre blanc van waterkres

Boekweit 19  
tartelette met gekarameliseerde ui, pecannoot, yuzu en saus van vadouvan     

Dessert

Peren 10 
gepocheerd, frangipane, vanillecréme, marigold en perensorbet

Soufflé 12
tonkaboon met gezouten pinda roomijs en éclair met five spice 

Chocolade 18
puur, duindoornbes en roomijs van chicorei met geblazen suikerbal

Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (5 soorten) 16

Koffieservies 6,5