FicoLogo

Diner menu

Kies van ons à la carte menu, of geniet van een 5-gangen Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).

Vijf gangen Chef’s menu 67
Gemarkeerd met   

Chefs signatuur +10 (bij zes gangen)

Voor

Tomaat 13   
met groene kruiden, parmezaanse kaas, panko, basilicum en soja

Steak Tartaar 17
klassiek, met Belper Knolle, ingelegde sjalot, kerrie en cabernet sauvignon azijn 

Paling 19
gerookt, met gebakken brioche, dille en granny smith 

Kabeljauw 14   
gevuld met groene kruiden, met prei, vin jaune en waterkers 

Tussen

Biet 13
gegaard in eigen sap met zoethout, boekweit, ui en edel gist 

Zwezerik 18
krokant gebakken, met artisjok, laurier en merg 

Snoekbaars 15  
van de BBQ, met broccoli, bergamot en olie van limoenblad 

Hoofd

Entrecote 29 
gebraden, met Madeira jus, aubergine, bieslook en cantharel 

Schol 27
gebakken op de graat, met mossel, aardappelmousseline en beurre blanc

Groene asperge 19
tartelette, met meiknol, radijs en beurre noissette     

Dessert

 Kers 10 
met crème fraîche, vijgenblad granite, kersensorbet, pompoen en zonnebloempit crumble 

Magnolia 17
roomijs met soufflé, gekarameliseerde pistache en madeleine  

Perzik 19
gepocheerd met perzik mousse, amandelsorbet, witte chocolade, aalbes en geblazen suiker 

Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18

Koffieservies 6,5