Diner menu

Kies van ons à la carte menu, of geniet van het Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Gemarkeerd met   
Vier gangen Chef’s menu 59
Vijf gangen Chef’s menu 67
Zes gangen Chef’s menu 75

Voor

Prei 10   
mozaïek met parels van sambai, crème van mosterd en vichyssoise 

Steak Tartaar 16
klassiek met gepekelde eidooier, brioche en ansjovis 

Hamachi 15 
gepekeld met granny smith, dille, olie van Oost Indisch kers en saus van crème fraîche 

Tussen

Coquille 14
gebakken met venkel, saus van dashi, druif en haringkuit 

Langoustine 18 
geroosterd met pompoen, gepofte paprika, blauwe bes en bisque  

Witte  Asperge 10 (bij 5 gangen)  
schuim van asperge met XO saus, lardo en gerookte amandel 

Short rib 18 (bij 6 gangen) 
langzaam gegaard met creme van wortel, selderij en rodewijn jus 

Hoofd

Hoender 26   
op het karkas gegaard met crème van artisjok, eidooier, mais en jus met sereh

Skrei 28 
op de huid gebakken, terrine van savooikool en beurre blanc van waterkres

Boekweit 19  
tartelette met gekarameliseerde ui, pecannoot, yuzu en saus van vadouvan     

Dessert

Zeeuwse bolus 10 
met crème van kastanje, bloedsinaasappelsorbet en karamel chocolade

Soufflé 12
tonkaboon met vanille roomijs en millefeuille met vanillecrème  

Chocolade 18
puur met kumquat, roomijs van chicorei en geblazen suikerbal 

Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (5 soorten) 16

Koffieservies 6,5