Diner menu
Kies van ons à la carte menu, of geniet van een 5-gangen Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Vijf gangen Chef’s menu 67
Gemarkeerd met
Chefs signatuur +10 (bij zes gangen)
Voor
Tomaat 13
met groene kruiden, parmezaanse kaas, panko, basilicum en soja
Steak Tartaar 17
klassiek, met Belper Knolle, ingelegde sjalot, kerrie en cabernet sauvignon azijn
Paling 19
gerookt, met gebakken brioche, dille en granny smith
Kabeljauw 14
gevuld met groene kruiden, met prei, vin jaune en waterkers
Tussen
Biet 13
gegaard in eigen sap met zoethout, boekweit, ui en edel gist
Zwezerik 18
krokant gebakken, met artisjok, laurier en merg
Snoekbaars 15
van de BBQ, met broccoli, bergamot en olie van limoenblad
Hoofd
Entrecote 29
gebraden, met Madeira jus, aubergine, bieslook en cantharel
Schol 27
gebakken op de graat, met mossel, aardappelmousseline en beurre blanc
Groene asperge 19
tartelette, met meiknol, radijs en beurre noissette
Dessert
Kers 10
met crème fraîche, vijgenblad granite, kersensorbet, pompoen en zonnebloempit crumble
Magnolia 17
roomijs met soufflé, gekarameliseerde pistache en madeleine
Perzik 19
gepocheerd met perzik mousse, amandelsorbet, witte chocolade, aalbes en geblazen suiker
Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18
Koffieservies 6,5