Diner menu

Kies van ons à la carte menu, of geniet van het Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Gemarkeerd met   
Vier gangen Chef’s menu 59
Vijf gangen Chef’s menu 67
Zes gangen Chef’s menu 75

Voor

Prei 10   
mozaïek met parels van sambai, crème van mosterd en vichyssoise 

Steak Tartaar 16
klassiek, met eidooier, oude Utrechtse gracht kaas en bieslook 

Tussen

Coquille 14
gebakken met venkel, saus van dashi, druif en haringkuit 

Polenta 10 (bij 5 gangen)
met parmezaanse kaas, gepofte maïs, meloes ui en saus van kentjoer   

Short rib 18 (bij 6 gangen) 
langzaam gegaard met creme van wortel, selderij en rodewijn jus 

Hoofd

Eend 29   
gebraden met crème van schorseneren, cime di rapa, piccalilly en jus met steranijs  

Heilbot 27 
al la Meunière met Noordzeekrab, béarnaisesaus, gerookte boter en kriel 

Boekweit 19  
tartelette met gekarameliseerde ui, pecannoot, yuzu en saus van vadouvan     

Dessert

Peren 10 
gepocheerd, frangipane, vanillecréme, marigold en perensorbet

Soufflé 12
tonkaboon met gezouten pinda roomijs en éclair met five spice 

Chocolade 18
puur, duindoornbes en roomijs van chicorei met geblazen suikerbal

Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (5 soorten) 16

Koffieservies 6,5