Diner menu

3 gangen keuzemenu € 49
4 gangen keuzemenu € 59
5 gangen keuzemenu € 69


VOORGERECHTEN

Steak Tartaar
bieslook – gepocheerd ei – pommes allumette

Burratacrème v
tomaat – jalapeño – rabarber olie – grapefruit

Hamachi
passievrucht – zoete ui – pomelo – madame jeanette


TUSSENGERECHTEN

Pijlstaart Inktvis
inktvis ‘spaghetti’ – velouté van noordzeekrab – padron peper – sobrasada picante

Groene asperge v
crémeuse van kropsla – ravioli – zuurdesem – vadouvan

Bisque
rode mul – rouille – toast

TUSSENGERECHTEN (bij 5 gangen)

Gnocchi v
xo – gerookte amandel – tuinkers

Kippendij
krokante rijst – wasabi

HOOFDGERECHTEN

Tongschar
tuinerwtjes – mossel – remoulade van knol en ansjovis – saus riesling

Pasteitje v
tuinboon – artisjok – crème de morilles – ‘maggi’ jus

Eendenborst
artisjok – meiknol – lente-ui -jus met banyuls

Ribeye voor 2 personen (400gr) meerprijs 10 p.p.
morillesaus – frites – hollandse kropsla


OPTIONEEL BIJ TE BESTELLEN

Pommes Frites ‘De Goey-Koot’ 6
bearnaise – mosterdzaad

Hollandse Kropsla 6
parmezaan – french dressing


DESSERT

Chocolademousse
honeycomb – karamel

Cothense Kersen
cornflakes – cheesecake

Soufflé (+2)
kwark – pistache
(bereidingstijd ca. 20 min)

Selectie van Kazen (+6)
5 soorten, van Bert Konijn


BIJ DE KOFFIE OF THEE

Warme madeleines met slagroom 5