Diner menu
Kies van ons à la carte menu, of geniet van een 5-gangen Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Vijf gangen Chef’s menu 59
Gemarkeerd met
Voor
Spruit 12
gebakken, met kerrie, kiwi en groene curry
Rund 16
tartaar, met wasabi, brioche en mosterd
Makreel 13
gebrand met augurk, schuim van mierikswortel en wei
Tussen
Witlof 12
gebakken met Granny Smith, peterseliewortel en Pecorino
Zwezerik 18
krokant met ui, jus naturelle, salade van kool en garam masala
Langoustine 16
geroosterd, met XO, crème van bloemkool en bisque van langoustine
Mossel 13
gestoofd, met ravioli met vulling van feta, spinazie en prei
Hoofd
Rundersukade 25
gebraden, met artisjok, meloesui, aardappel en bordelaisesaus
Snoekbaars 24
gebakken op de huid, met kriel, rivierkreeft en saus van vin jaune
Aubergine 18
geroosterd, met miso, bosui, crème van sjalot en king boleet
Dessert
Framboos 10
sorbet met roomkaas, geroosterde amandel en moerasspirea
Appeltaartje 12
karamel en ijs van crème fraîche
Bloedsinaasappel 16
kardemom, sorbet van yuzu wortel en geblazen suiker
Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18
Koffieservies 5,5