Diner menu

Kies van ons à la carte menu, of geniet van het Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Gemarkeerd met   
Vier gangen Chef’s menu 59
Vijf gangen Chef’s menu 67
Zes gangen Chef’s menu 75

Voor

Aubergine 10   
van de BBQ, roodlof, mosterd, peer en romescosaus 

Steak Tartaar 16
klassiek, met eidooier, oude Utrechtse gracht kaas en bieslook 

Hamachi 15
ceviche gegaard met passievrucht, Thaise basilicum en pistache 

Tussen

Coquille 14
gebakken met venkel, saus van dashi, druif en haringkuit 

Polenta 10 (bij 5 gangen)
met parmezaanse kaas, gepofte maïs, meloes ui en saus van kentjoer   

Iberico haas 16
gerookt, gepocheerde kreeft, vijg, saus van umebushi en oli van rabarberwortel 

Kalfswang 18 (bij 6 gangen) 
zacht gegaard met fregola, époisses, schuim van eekhoorntjesbrood en jus van koffie 

Hoofd

Entrecote 29    Truffel supplement +4,5 
gebraden, cantharel, gnocchi, salie, braam en borderlaise 

Griet 27  Truffel supplement +4,5 
al la Meunière met Noordzeekrab, béarnaisesaus, gerookte boter en kriel 

Pompoen 19  Truffel supplement +4,5 
tartelette, praline van pompoenpit, karnemelk en lavas      

Dessert

Pruimen 10 
gepocheerd met lavendel, frangipane, vanillecréme, cheesecake en pruimensorbet 

Soufflé 12
tonkaboon met gezouten pinda roomijs en éclair met five spice 

Chocolade 18
puur, duindoornbes en roomijs van chicorei met geblazen suikerbal

Vacherin Mont d´Or 12 
met gebakken brioche, gel van zwarte knoflook en roomijs van honing 

Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (5 soorten) 16

Koffieservies 6,5