FicoLogo

FAQ

We zijn van maandag t/m zaterdag geopend voor diner vanaf 17:30 uur. Vier maanden per jaar kun je lunchen op zaterdag tussen 12:00 – 16:00. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor private dining, vergadering of lunch op aanvraag.

Reserveren kan via de reserveringsmodule op onze eigen website, deze vindt u hier. U kunt uiteraard ook telefonisch reserveren, bel dan met 030 29 66 001.

U kunt online zelf reserveren voor gezelschappen tot en met 6 personen, boven dit aantal gaat de reservering via de e-mail of het contactformulier. We beschikken over 2 private dining ruimtes voor 14 of 18 personen. Voor de lunch kunt u terecht met gezelschappen tot 25 personen.

Wij serveren 4 maanden per jaar lunch op zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur.
Het is mogelijk om met een gezelschap vanaf 8 personen op andere dagen private te lunchen. Neem contact op via info@ficoutrecht.nl of bel: 0302966001

Door de verschillende verdiepingen is het restaurant helaas slecht toegankelijk voor mindervalide personen. Bij twijfel adviseren wij om altijd even telefonisch contact met ons op te nemen voor het maken van een reservering.

Wij serveren een vast menu waarbij u optioneel een keuze kunt maken uit onze specials. Onze chef houdt graag rekening met eventuele andere dieetwensen en/of allergieën. Wij willen u vragen bij het maken van een reservering uw dieetwensen en/of allergieën alvast door te geven.

De dichtstbijzijnde parkeerplekken vindt u in de omliggende Dichterswijk. Het is hier betaald parkeren (ma t/m za 09:00-23:00, €5,40 per uur).

Een alternatief is om gebruik te maken van de parkeerplekken op P2, P4, P6 van de Jaarbeurs. Deze bevinden zich op steenworp afstand van ons restaurant. U kunt bij ons een uitrijkkaart kopen voor slechts €15,-.

Wij werken op vrijdag en zaterdag met een aanbetaling van €15,- per persoon. Uw reservering is pas definitief als u deze betaald heeft via de betaallink in de mail die u heeft gekregen. De aanbetaling zal in mindering worden gebracht op uw rekening. Indien u zich registreert voor de wachtlijst is er geen aanbetaling nodig. Restitutie is mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan uw reservering. Bij annulering wordt uw aanbetaling automatisch teruggestort. Mocht u met minder personen komen dan waarvoor u gereserveerd heeft, wordt voor het aantal personen dat wel aanwezig is de aanbetaling in mindering gebracht op uw rekening.

Honden zijn helaas niet toegestaan in het restaurant.

Heeft u nog vragen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Wij zijn op maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 13:00 – 23:00 uur op 030 29 66 001.