Lunch menu
Kies van ons à la carte menu, of geniet van een Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Chef’s menu
3 gangen 42
4 gangen 49
5 gangen 57
Gemarkeerd met
Voor
Pompoen 12
verwerkt in zijn geheel, met pure chocolade, Cabernet Sauvignon azijn en tonburi
Krab 15
gestoofd, met saus op basis van gist, Mimolette en lavas
Kabeljauw 13
zacht gegaard, met schorseneer, beurre noisette, kappertjes en tuinkruiden
Tussen
Kriel 10
gestoofd, met saus op basis van gist, Mimolette en lavas
Snoekbaars 13
gerookt, met jeneverbes, paling, bloedworst en zuurkool
Hoofd
Entrecote 27
gebraden, met shortrib, knolselderij, bieslook en rettich
Aubergine 18
geroosterd, met miso, bosui, crème van sjalot en king boleet
Dessert
Zuring 10
ijs van yoghurt, met panna cotta van pastinaak, witte chocolade en hazelnoot
Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18
Koffieservies 5,5