Relaxte Zondagen
Laat lunchen of vroeg dineren
Op zondag genieten van een heerlijke lunch of liever een vroeg diner? Vanaf 2 juni kun je je laten verrassen door FICO’s menu van de chef. Reserveer je tafel tussen 12:00 en 18:00 uur en kies voor ons voortreffelijke 3-, 4-, 5-, of 6-gangen menu. Onze uitgebreide wijnkaart en zorgvuldig geselecteerde wijnen per glas maken je culinaire ervaring compleet.
Menu van de Chef
Voor
Tomaat
met groene kruiden, parmezaanse kaas, panko, basilicum en soja
Eerste tussengerecht
Schol
zacht gegaard, met prei, vin jaune en waterkers
Tweede tussengerecht
Biet
gegaard is eigen sap met zoethout, boekweit, ui en edel gist
Derde tussengerecht
Rode mul
gebakken op brioche met ravioli, kreeftensaus en groene kruiden
Hoofdgerecht
Entrecote
gebraden, met Madeira jus, knolselderij, bieslook en cantharel
Dessert
Kers
met crème fraîche, vijgenblad granite, kersensorbet, pompoen en zonnebloempit crumble
Vegetarisch Menu van de Chef
Voor
Aardpeer
Salade met uitgebakken mosterd, saus van mierikswortel en majoraan
Eerste tussengerecht
Bloemkool
Gebraiseerd met gesmoorde prei, vin jaune en waterkers
Tweede tussengerecht
Kriel
Gestoofd met lavas, mimolette en gist
Derde tussengerecht
Zwavelzwam
Krokant gebakken, artisjok, laurier
Hoofdgerecht
Groene asperge
Tartelette met meiknol, radijs en beurre noisette
Dessert
Aardbei
Gemarineerd met Chartreuse, rabarber, steranijs en cassishout
3 gangen €40 p.p.
4 gangen €50 p.p.
5 gangen €60 p.p.
6 gangen €70 p.p.