Een vleugje Frankrijk op je bord! 🇫🇷✨
Franse Winterklassiers
Van 3 januari t/m 13 februari 2025 serveren we op maandag t/m donderdag een heerlijk Frans menu naast onze à la carte kaart.
Met gerechten zoals prei flamande, cassoulet met geconfijte eendenbout en millefeuille met vanille en vanille-roomijs, gecombineerd met een Frans wijnarrangement, beleef je de authentieke smaken van Frankrijk. 🍷
Het menu
Voor
Prei Flamande
ei – prei – la ratte – vichyssoise
ei – prei – la ratte – vichyssoise
Eerste Tussengerecht
Coquille
knolselderij – hazelnoot – hollandaise – sherry
Coquille
knolselderij – hazelnoot – hollandaise – sherry
Tweede Tussengerecht
Cassoulet
geconfijte eendenbout – witte boon – tomaat
Cassoulet
geconfijte eendenbout – witte boon – tomaat
Hoofd
Pasteitje
kalfsstaart – trompet de la mor – cepes
kalfsstaart – trompet de la mor – cepes
Dessert
Millefeuille
vanille – roomijs
Millefeuille
vanille – roomijs
Een volledig vegetarisch menu is ook mogelijk.
5-gangen chefs menu €50
Wijnarrangement €40
Wijnarrangement €40