FicoLogo

Harbor Seasons

Seizoensbeleving op zaterdag

Bij Fico serveren we per seizoen een maand lang een exclusieve 5-gangen lunch op zaterdag met de beste producten uit het jaargetijde voor €55 per persoon. We combineren deze speciale gerechten met een bijpassend wijnarrangement voor €7 per glas.

De volgende editie rondom het thema ‘lente’ zal in mei plaatsvinden en elke zaterdag te reserveren zijn.

Thema mei

Lente

Geef je over aan het lenteseizoen en alles wat zij te bieden heeft. Denk aan gerechten met asperge, knolselderij en rabarber. Deze worden vergezeld door rijke wijnen uit de Elzas & Loire.

Het menu

Knolselderij – Peer – Forel – Zwarte boon

Schol – Daslook – Artisjok – Koji

Asperge – Wei – Sepia – Augurk

Flat iron – Cantharel – Groene asperge- Koolrabi

Rababer – Yuzu kosho – Magnolia – Bitterkoek

*Een vegetarisch menu is ook mogelijk.

5 gangen lunch inclusief bubbels voor €55 p.p.
Bijpassende wijnen voor €7 per glas.

De seizoensbeleving op zaterdag zal 4 maanden per jaar te reserveren zijn.
Februari – Winter
Mei – Lente (ook open met Moederdag op zondag 12 mei)
September – Zomer
November – Herfst

FAM09883
Fico lunch Buiten-9