FicoLogo

Harbor Seasons

Seizoensbeleving op zaterdag

Bij Fico serveren we per seizoen een maand lang een exclusieve 5-gangen lunch op zaterdag met de beste producten uit het jaargetijde voor €55 per persoon. We combineren deze speciale gerechten met een bijpassend wijnarrangement voor €7 per glas.

De volgende editie rondom het thema ‘zomer’ zal in september plaatsvinden en is elke zaterdag te reserveren. 

Thema september

Zomer

De zinderende zomer vraagt om lichte gerechten die passen bij het seizoen. Denk aan gerechten met rode mul, hoender en kers. Deze worden vergezeld door bijpassende wijnen.

Het menu

Tomaat   
Met groene kruiden, parmezaanse kaas, panko, basilicum en soja

Kabeljauw
Zacht gegaard met zwarte truffel, prei en sherry

Rode mul
Gebakken op brioche, ravioli gevuld met gamba en saus van tandoori

Hoender
Gebraden, met gepocheerde kreeft, aubergine, pistache en zwarte truffel

Kers
Vers met creme fraiche, venkel, honing en gember

*Een vegetarisch menu is ook mogelijk.

5 gangen lunch inclusief bubbels voor €55 p.p.
Bijpassende wijnen voor €7 per glas.

De seizoensbeleving op zaterdag zal 4 maanden per jaar te reserveren zijn.
Februari – Winter
Mei – Lente
September – Zomer
November – Herfst

FAM09883
Fico lunch Buiten-9