Harbor Seasons
Seizoensbeleving op zaterdag
Bij Fico serveren we per seizoen een maand lang een exclusieve 5-gangen lunch op zaterdag met de beste producten uit het jaargetijde voor €55 per persoon. We combineren deze speciale gerechten met een bijpassend wijnarrangement voor €7 per glas.
De volgende editie rondom het thema ‘zomer’ zal in september plaatsvinden en is elke zaterdag te reserveren.
Thema september
Zomer
De zinderende zomer vraagt om lichte gerechten die passen bij het seizoen. Denk aan gerechten met rode mul, hoender en kers. Deze worden vergezeld door bijpassende wijnen.
Het menu
Tomaat
Met groene kruiden, parmezaanse kaas, panko, basilicum en soja
Kabeljauw
Zacht gegaard met zwarte truffel, prei en sherry
Rode mul
Gebakken op brioche, ravioli gevuld met gamba en saus van tandoori
Lam
Gebraden, met gepocheerde kreeft, aubergine, pistache en zwarte truffel
Passievrucht
sorbet, met crème van pandan, gepofte wilde rijst, horchata en boerenjongens
*Een vegetarisch menu is ook mogelijk.
5 gangen lunch inclusief bubbels voor €55 p.p.
Bijpassende wijnen voor €7 per glas.
De seizoensbeleving op zaterdag zal 4 maanden per jaar te reserveren zijn.
Februari – Winter
Mei – Lente
September – Zomer
November – Herfst