clock mail marker phone icon-arrow icon-arrow-up icon-cancel icon-grapes icon-social-facebook icon-social-instagram icon-wine

MANAGER (32+ uur)

Ben jij georganiseerd, gedreven, culinair, flexibel, initiatiefrijk, gastgericht en weet jij anderen te motiveren? Kom dan werken bij een van de mooiste zaken in Utrecht en ga deze uitdaging aan! In deze veelzijdige functie maak jij deel uit van een professioneel en gedreven team, waar voldoende ruimte is voor jouw enthousiasme en initiatief.

Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden aan welke passen bij je functie en verantwoordelijkheden. Fico is onderdeel van een dynamisch bedrijf waardoor er ruime mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen en je ambitie wordt gewaardeerd.

 

JIJ:

 

JOUW PROFIEL:

 

FICO

Mooi architectonisch pand aan de Utrechtse Haven met schitterend uitzicht en sexy interieur. Gasten komen hier voor een avond uit en een culinaire beleving. We streven een losse en servicegerichte sfeer na. Het diner bestaat uit keuze uit 4, 5 of 6 gangen. Ons team is constant op zoek naar vernieuwing in wijn, gerechten en producten.

We zijn 5 dagen per week geopend voor diner.

Ben je geïnteresseerd? Bel 030 296 6001, mail naar info@ficoutrecht.nl, stuur een bericht via het contactformulier of kom langs.

CONTACT

  • FICO

    Veilinghavenkade 14

    3521 AK Utrecht  • info@ficoutrecht.nl


  • 030 296 6001


Contact opnemen


    captcha