FicoLogo

Harbor Seasons

Seizoensbeleving op zaterdag

Bij Fico serveren we per seizoen een maand lang een exclusieve 5-gangen lunch op zaterdag met de beste producten uit het jaargetijde voor €55 per persoon. We combineren deze speciale gerechten met een bijpassend wijnarrangement voor €7 per glas.

Thema februari

Winter

Geef je over aan het winterseizoen en alles wat zij te bieden heeft. Denk aan gerechten met hert, fazant en vergeten groenten. Deze worden vergezeld door rijke wijnen uit de Piëmont.

Het menu

Aardpeer – Bleekselderij – Citroen – Beurre noisette

Ravioli – “Wildboullion” – Waterkers – Ui

Fazant – Knolselderij – Hazelnoot – Bundelzwam

Hert – Biet – Groene kool – Steranijs

Pastinaak – Zuring – Yoghurt – Witte Chocolade

*Een vegetarisch menu is ook mogelijk.

5 gangen lunch inclusief bubbels voor €55 p.p. Bijpassende wijnen voor €7 per glas.

De seizoensbeleving op zaterdag zal 4 maanden per jaar te reserveren zijn.
Februari – Winter
Mei – Lente
September – Zomer
November – Hefst

Fico thema Lunch-21
Fico thema Lunch-18