FicoLogo
Fico Logo Header

Welkom bij Fico

Klassieke gerechten, eigen gemaakt met internationale invloeden.

FICO is gelegen in een uniek architectonisch pand aan de Veilinghaven, de voormalige haven van de Utrechtse groenteveiling aan het Merwedekanaal. Rond deze haven is tussen 1997 en 2014 de gelijknamige woonwijk ontwikkeld. Geniet bij FICO van een heerlijk diner, onze uitgebreide wijnkaart, sexy interieur en fantastisch uitzicht over de haven.

vijgblauw

Geldig maandag t/m donderdag

5 gangen nieuwjaars menu

€55 p.p.

Om het jaar extra feestelijk in te luiden geniet je bij Fico van ons speciale 5 gangen nieuwjaarsmenu!
Inclusief cava om mee te beginnen en koffie/thee & friandises om mee af te sluiten.

Zien we je snel tussen
22 januari en 22 februari?

Mogelijkheden

Private Dining

Bent u op zoek naar een locatie voor een zakelijk diner of juist met vrienden of familie? Fico beschikt over geschikte ruimtes welke afgesloten kunnen worden voor meer privacy.

Mogelijkheden

Vergaderen

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Bij Fico vergadert u in een van de prachtige kamers met metropolisch uitzicht.

Instagram

  • Pasen in de haven 💜 We nodigen je uit voor een 4-gangen paaslunch op 31 maart en 1 april inclusief aperitief. Geniet 's middags met Pasen in de Veilinghaven bij Fico met het beste uitzicht op de haven.

Reserveren kan via onze website.
  • Klassieke gerechten, eigen gemaakt met internationale invloeden 💜
  • FICO is gelegen in een uniek architectonisch pand aan de Veilinghaven, de voormalige haven van de Utrechtse groenteveiling aan het Merwedekanaal. 💜 Rond deze haven is tussen 1997 en 2014 de gelijknamige woonwijk ontwikkeld. Geniet bij FICO van een heerlijk diner, onze uitgebreide wijnkaart, sexy interieur en fantastisch uitzicht over de haven.
  • We kunnen niet wachten op de mooie lente! ☀️